Krav til hvalpekuld

Kunne i tænke jer, at prøve et kuld hvalpe

Før parring skal der tænkes over !! 

Hvis i påtænker at prøve et kuld hvalpe, er det vigtigt i er bevidste om hvilke krav der stilles. Vi vil meget gerne være jer behjælpelig og står altid til rådighed med gode råd, samt information om racens: Avlskrav samt DKK stambogsføringsregler.

Derudover er der brugsprøver og udstilling som d.d ikke er et krav, men det handler også om moral og etik

En dommers udstillingskritik er altid godt at have før parring, ellers skal det på behørig vis dokumenteres, at hannen til et hvalpekuld har normale testikler på normal plads, hvilket ikke fortæller andet om ham, end at han har to testikler.

Ved udstilling får i vigtig info, om at jeres hund forhåbentlig, ikke er i besiddelse af diskvalificerende fejl før avl.

Dommeren gennemgår hele hunden og i får en kritik og meget vigtige oplysninger, så som fx. temperament, pelskvaliteten, bevægelser, exteriør. Det dommeren beskriver som kunne ønskes mere eller mindre af, kan i bruge til at vælge partner ud fra 

Ring til os, vi vil med glæde hjælpe og vejlede jer, både med krav, anbefalinger, moral og etik, men så sandelig også hvilken partner der kunne være et passende match til Jeres hund.

En Gravhund fortjener kun det bedste samt, en DKK stambog !!!!!

Med venlig hilsen

Marianne Rodkjær

Del siden