Vi planlægger N kuldet, se mere under fanebladet: N planlægges 
 
Alle vores hvalpe fødes i vores sovekammer, her bor de sammen med deres mor og os den første uge, derefter flytter de på hvalpestuen, hvor de har ro sammen med deres mor. Når hvalpene er  omkring 3 uger flytter de ud i vores køkken/stue område. Her vil de opleve livet, duftene og lyden fra en hverdags familie, med besøg af venner, børn og børnebørn samt husets øvrig hunde, under kontrolerede forhold. Er det forårs/sommerhvalpe, kommer de fra de er ca. 4 uger med os ud i vores lukkede haveområde og det er altid et hit.

Vores hvalpe er en meget stor del af familien, fra de fødes og til de forlader os, og vi holder meget af at følge "vores" hvalpe i deres fremtidige liv.

Vores hvalpe er oftest reserveret lang tid før parring og fødsel, så kontakt os hvis du kunne ønsker dig en Skovens A'capella hvalp. 

Mobil eller via mail her på siden under fanebladet kontakt os, og vi skriver tilbage hurtigst.

Da jeg har skiftende arbejdstider og ikke altid kan besvare et opkald, indtal da gerne besked og jeg ringer tilbage hurtigst.
 
Kom og besøg os og vores voksne hunde, se hvor og under hvilke forhold vores/Jeres kommende hvalp fødes og vokser op i harmoni, under kontrolerede forhold med huset øvrige hunde 
 
Hilsen Marianne 
Mobil:  52509737
 
Mød os på Facebook under
Kennel Skovens A'capella