Vi planlægger vores N kuld sidst 2020/først 2021 og O kuld 2021, se mere under fanebladet: N, planlægges og O planlægges 2021
 
Alle vores hvalpe fødes i vores sovekammer, her bor vi sammen med hundemor og hvalpene de første 1 til 2 uger, derefter flytter de på hvalpestuen hvor husets øvrige hunde fortsat afskærmes. Når hvalpene er  omkring 3 uger flytter de ud i vores køkken/stue område, her vil de opleve livet, duftene og lyden fra en hverdags familie, med besøg af venner, børn og børnebørn samt husets øvrig hunde, under kontrolerede forhold. Er det forårs/sommerhvalpe, kommer de fra de er ca. 4 uger med os ud i vores lukkede haveområde og det er altid et hit.
 
Hos os priotere vi meget højt, at være hjemme ved hundemor og hvalpe, derfor arbejder jeg (Marianne) aftenvagt og (Bruno) dagvagt. Den vigtige hvalpe socialicering, har vi derfor og bruger døgnets 24 timer 100% - hvilket betyder i får en velafblanceret hvalp
 
Vores hvalpe er en meget stor del af familien, fra de fødes og til de forlader os, og vi holder meget af at følge A'capella hvalpene i deres fremtidige liv.

Kontakt os via mobil eller mail her på siden under fanebladet kontakt os, og vi skriver eller ringer tilbage hurtigst.

Da jeg har skiftende arbejdstider og ikke altid kan besvare et opkald, indtal da gerne besked.
 
Er i interesseret i en hvalp, vil vi gerne invetere jer til at komme og besøge os og vores voksne hunde. 
 
Vores hvalpe er oftest reserveret lang tid før parring og fødsel. Kontakt os hvis du kunne ønsker dig en Skovens A'capella hvalp. Vi reservere kun efter en personlig telefon samtale og hvis det geografisk er muligt også meget gerne et besøg.
 
Hilsen Marianne 
Mobil:  52509737
 
Mød os på Facebook under
Kennel Skovens A'capella