hvalpene på billedet er 4 uger og fra vores J kuld sommeren 2018

Planglagt kuld

Hos os i Skovens A'capella får vi hvalpe igen sommeren 2019, Se fanebladet planlagt L kuld 2019
 
 

 

Alle vores hvalpe fødes i vores sovekammer, her bor de sammen med deres mor og os den første uge, derefter flytter de på hvalpestuen, hvor de har ro sammen med deres mor. Når hvalpene er  omkring 3 uger flytter de ud i vores køkken/stue område. Her vil de opleve livet, duftene og lyden fra en hverdags familie, med besøg af venner, børn og børnebørn samt vores øvrig hunde, under kontrolerede forhold. Er det forårs/sommerhvalpe, kommer de fra de er ca. 4 uger med os ud i vores lukkede haveområde og det er altid et hit.

Vores hvalpe er en meget stor del af familien, fra de fødes og til de forlader os, og vi holder meget af at følge "vores" hvalpe i deres fremtidige liv.

Kom og besøg os og vores voksne hunde, se hvor og under hvilke forhold vores/Jeres kommende hvalp fødes og vokser op i harmoni, under kontrolerede forhold med huset øvrige hunde.

Vores hvalpe er oftest reserveret lang tid før parring og fødsel, så kontakt os hvis du kunne ønske dig en Skovens A'capella hvalp

 

Vi kontaktes personligt på

Mobil 52509737, eller via mail her på siden under fanebladet kontakt os, og vi skriver til bage hurtigst.
Da jeg har skiftende arbejdstider og ikke altid kan besvare et opkald, indtal da gerne besked og jeg ringer tilbage hurtigst.
 
Hilsen Marianne og Bruno Rodkjær 
Mobil Marianne:  52509737